Maarit

08 helmikuun 2021

grace Ajankohtaista

SOTHYS Kosteuttavat tehoampullit kotikäyttöön – Optimoi ihosi kosteuden 7 päivän kuurilla

SOTHYS Kosteuttavat tehoampullit kotikäyttöön – Optimoi ihosi kosteuden 7 päivän kuurilla

Ampulli sisältää hyaluronihappoa, joka muodostaa ihon pinnalle kosteuttavan ja suojaavan kalvon. Aloe vera-uute sisältää runsaasti A,B, C ja E- vitamiineja, jotka antavat iholle suojaa ja pehmeyttä. Kasvipohjainen glyseriini antaa tehokasta kosteutta iholle.

Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle puolet ampullin sisällöstä aamulla ja puolet illalla. Imeytä kevyesti taputellen, kunnes tuote on täysin imeytynyt. Levitä päälle seerumi ja/tai hoitovoide. Toista 7 päivän kuuri aina tarvittaessa, muutaman kerran vuodessa.

Nyt etuhintaan -50%

Hinta nyt: 25,-  (norm. 50,-)