No75-kollageeni iholle

No75 kollageenituotteen sisältämän hydrolysoidun kollageenin positiivisista vaikutuksista on vahvaa tieteellistä näyttöä. No75:n sisältämä hydrolysoitu kollageeni muodostuu puhtaista ja luonnollisista bioaktiivisista kollageenipeptideistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenipeptideillä on positiivinen vaikutus ihon rakenneosien, kollageenin, elastiinin ja fibrilliinien muodostumiseen. Ihon kosteuspitoisuus nousee, ihon kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu.No75 sisältämän kollageenin vaikutus on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla ja julkaistu alan arvostetuissa tieteellisissä julkaisuissa. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 2,5 g päiväannoksella, verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin jotka vaativat 5-10 g päiväannoksen. Ainesosat: hydrolysoitu kollageeni peptidit, C-vitamiini ja hyaluronihappo sekä sitruuna-aromi.

Yksi annos sisältää

Hydrolysoitu kollageenia 2,5 g

C-vitamiinia 0,1 g

Hyaluronihappoa 0,03 g