Kollageeni

grace

Kollageeni

Kollageeni

Tältä sivulta löydät tietoa kollageenista ja kollageenituotteista.

Suomalaiset No75- kollageenituotteet on valmistettu puhtaista ja lisäaineettomista raaka-aineista. Ne on tutkittu ja kehitetty edistämään ihon, hiusten, kynsien ja nivelten hyvinvointia. Tuotteet edistävät elimistön omaa kollageenin tuotantoa. Niillä on erittäin korkea imeytyminen elimistöön, jopa 98,4 %.

Käyttö: Tee-/Ruokalusikallinen jauhetta sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä.

No75 -kollageenivalmisteet sopivat juuri sinulle, joka olet kiinnostunut kauneudesta, hyvinvoinnista, terveydestä sekä liikunnasta.

Kauneutta ja hyvinvointia puhtaista ja suomalaisista tuotteista!

Kollageenilisien tarkoitus

Milloin kollageenin tuotanto vähenee?

Miten kollageenin väheneminen näkyy kehossamme?

Helppokäyttöiset No75 -kollageenijauheet nyt saatavilla!

Kollageeni | 21. kesäkuuTA

No75 –Kollageeni Gold – hiukset, kynnet, iho

No75 –Kollageeni Gold – hiukset, kynnet, iho tuotteen sisältö: Ainesosat No75 -Kollageeni Gold valmiste sisältää tutkittuja hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin vaikuttavia ainesosia: hydrolysoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta.

Yksi annos sisältää:
Hydrolysoitu kollageenia 2,5 g 
C-vitamiini 100 mg
L-kysteiini 100 mg
Rauta (Ferrofumaraatti) 100 g
Peltokorteuute 100 mg
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) 6 mg
Biotiini (B7-vitamiini) 2 mg
Sinkki 2 mg
Sitruuna-aromi

Biotiinin ja sinkin terveysväittämät vaikutuksista hiusten ja kynsien normaaleina pysymiseen on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA).

Kollageeni | 21. kesäkuuTA

No75-kollageeni nivelille

Kollageenivalmiste nivelille on uuden sukupolven lisäravinne nivelten hyvinvointiin ja nivelongelmista kärsiville. Tuote sisältää 95% kaiken, mitä nivelet tarvitsevat. Tuotteessa on yhdistettynä kaikki tutkitut nivelten hyvinvointiin liittyvät ainesosat optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. No75-niveltuotteen ainesosat edistävät nivelrustokudoksen uudistumista.

– No75-niveltuotteen sisältämien kollageenipeptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu edistävän nivelten hyvinvointia ja vähentävän kivun tunnetta
– Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti toimivat nivelrustokudoksen tärkeinä rakennusaineina ja yhdessä hyaluronihapon kanssa auttavat muodostamaan niveliä voitelevaa nivelnestettä
– C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista

Ainesosat:
Hydrolysoitu kollageeni 5 g
Glukosamiini 0,4 g
Kondroitiinisulfaatti 0,2 g
C-vitamiini 100 mg
Hyaluronihappo 10 mg

Kollageeni | 21. kesäkuuTA

No75-kollageeni iholle

No75 kollageenituotteen sisältämän hydrolysoidun kollageenin positiivisista vaikutuksista on vahvaa tieteellistä näyttöä. No75:n sisältämä hydrolysoitu kollageeni muodostuu puhtaista ja luonnollisista bioaktiivisista kollageenipeptideistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenipeptideillä on positiivinen vaikutus ihon rakenneosien, kollageenin, elastiinin ja fibrilliinien muodostumiseen. Ihon kosteuspitoisuus nousee, ihon kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu.

No75 sisältämän kollageenin vaikutus on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla ja julkaistu alan arvostetuissa tieteellisissä julkaisuissa. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 2,5 g päiväannoksella, verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin jotka vaativat 5-10 g päiväannoksen. Ainesosat: hydrolysoitu kollageeni peptidit, C-vitamiini ja hyaluronihappo sekä sitruuna-aromi.

Yksi annos sisältää
Hydrolysoitu kollageenia 2,5 g
C-vitamiinia 0,1 g
Hyaluronihappoa 0,03 […]

AVOINNA

Avoinna ma – pe, klo 10 -17, sekä sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Alinenkatu 27 A, 23500 UUSIKAUPUNKI

puh : 044 – 980 5430